Er is plek

29 er is PLEK, Bakkerstraat 16 Roermond

 

 

Kom tijdens de cultuurnacht gezellig naar Bakkerstraat 16. Wij hebben live muziek, unieke kunst, een gezellig woonkamer-sfeertje met een hapje en een drankje.

 

Amber & Goof

Ooit begon het met een gezamenlijke liefde voor Fleetwood Mac, goeie muziek en meerstemmige zang. Dit resulteerde dan ook in een akoestische Fleetwood Mac Tribute band. Inmiddels is hun repertoire uitgebreid en spelen zij alom bekende hits. Dit doen zij in een intieme akoestische setting. Neem een stoel of waag een dansje. Geniet van deze heerlijke muziek en de unieke klank van Amber & Goof.

 

The Owl Said..

Annemiek is een verhalenverteller met papier en verf. Iedere ochtend start ze haar dag met haar schetsboek in de ene hand en een grote kop koffie in de andere. Dit resulteert in mooie kleine tekeningetjes en quotes. Een aantal schetsen van jaren geleden inspireerde haar om nu, jaren later, te starten met de ‘Painted Paper Stories’. Grote collages van 1 bij 1 meter. Elk kunstwerk vertelt een hoofdstuk uit haar verhalenboek. Deze verhalen gaan over vriendschap, het vinden van magie in elke dag, en het delen van sprookjeswijsheden.

Daarnaast heeft Annemiek een liefde voor uilen die je niet alleen terug vindt in haar bedrijfsnaam maar ook in de lieve steenuiltjes die ze maakt. Uilen staan voor wijsheid en zijn dan ook een perfect cadeau voor iemand die wat ‘wisdom on the go’ kan gebruiken.

Plek

Er is PLEK

Bij ons vindt je hippe cadeaus en trendy woonaccessoires die Bewust Goed zijn. Dit betekend dat ze met respect voor mens en milieu gemaakt zijn, ten goede komen van een goed doel of handgemaakt uit de regio. Een kleine gelukwens of mooie kussens voor op de bank. Wij hebben voor ieder wat wils. Ook organiseren wij verschillende activiteiten onder het mom Bewust Samen. Dit varieert van creatieve workshop tot spellenavond en van ladiesnight tot babyshower. Wees welkom!                          www.erisplek.nl