My Com

My com
21 My Com

Kloosterwandstraat 9-17, Roemond                           Presenteert tijdens de CultuurNacht 2016:

My com 2

Fellow Roermond

Fellow Roermond is een organisatie/- evenementenbureau dat zich voornamelijk richt op het bedenken, uitzetten en uitvoeren van city-games.

Een City-game is een andere manier om een stad te ontdekken. De deelnemers zijn actief betrokken bij het verkennen van de stad en worden van de ene locatie naar de andere verrast van de bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Men wordt uitgedaagd om diverse opdrachten en/of mysteries op te lossen. Hiermee wordt je geen passieve toeschouwer maar actieve deelnemer om de stad met al zijn mysteries te ervaren en ontdekken. Zeer geschikt voor doelgroepen zoals bedrijfs- en teamuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten

Marcelle Dierx

Marcelle is een keramiste welke geïnspireerd word door vormen en kleuren. Deze verwerkt ze in mooie tuinkeramiek.

Kleuren spreken,
Kleuren maken blij,
Kleuren zijn onmisbaar.

My com 3
Baardsap

Na een tijd als een ware druïde te hebben geëxperimenteerd met diverse (essentiële) oliën ben ik gekomen tot 3 unieke baardoliën. Waarom baardolie vraagt de stoere man-man zich af?! Nou, baardolie verzorgt, voedt en voorziet je ontzettende baard van een goede glans en mannelijke, frisse geur! Bijkomend voordeel is dat het ook nog goed is voor de onderliggende huid! Reden genoeg om zo’n flesje BAARDSAP te fixen en ‘m dagelijks te gebruiken!

De muziek deze avond word verzorgd door Wouter! Wouter van Leeuwen is een artiest die zich laat inspireren door verschillende stijlen van Techno en House-muziek. Zijn muziek is diep en enerverend, maar ook zeer dansbaar en strak. Live mixt hij niet alleen tracks, maar voor een groot gedeelte maakt hij ook geïmproviseerde muziek met een aantal drummachines en synthesizers. Het belooft een experimentele, maar vooral een gave show te worden met veel elektronische beats.