Riet en Rotan land

15 Riet en rotan land

Al veertig jaar verstaat Piet Masolijn zijn vak. Zo verkoopt hij niet alleen de mooiste meubels hij kan u ook van het nodige advies dienen. Riet, rotan en manou is zijn specialiteit. Maar natuurlijk vindt u er nog veel meer leuke grote en kleine hebbedingetjes om uw huis te verfraaien. Tijdens de cultuurnacht mag men op alles een aannemelijk bod uitbrengen, er is namelijk verbouwingsuitverkoop!

Tijdens deze “nacht” zijn er een tweetal kunstenaars te vinden bij Masolijn:

Een schilder die clubemblemen vangt in fraaie schilderijen. Enkele hiervan kunt u momenteel al bewonderen bij Masolijn. Terwijl de avond vordert zal de schilder uitleg geven over zijn werk en voorbeelden maken. Deze man die echte Picasso’s kan namaken en ook voor een van Gogh zijn kwast niet omdraait, (gelukkig met beiden oren) vindt u bij Masolijn.

Daarnaast is er een kunstenaresse die als geen ander kasten een ware opknapbeurt geeft. Zij geeft een demonstratie in hoe door het bewerken met o.a. lak en kalk een kast een vintage look krijgt. Ook hiervan kunt u nu al voorbeelden bewonderen in de zaak. Hip worden oude meubels die voorheen uit de tijd waren. Laat u verrassen door nieuwe technieken die het oude wederom doen herleven. Kruisherenstraat 3-A