Salons de Bock

10 Salons de Bock

Autodidact kunstschilder geboren op 7 september 1967 in Melick. Tekenen en schilderen is sinds mijn jeugd altijd een passie geweest. Mijn schilderijen bestaan voornamelijk uit vrouwenfiguren zowel abstract als figuratief. Kleur en beweging staan centraal in mijn werk. “Het werk ontstaat uit een vulkanische explosie van creatieve energie waarna bij stabilisatie hiervan een unieke harmonisatie van deze hyperactieve en emotie op het doek plaatsvindt welke haar stijl kenmerkt.”(Uitspraak van partner) Ingrid de Rooij – Swillens www.artcornerinternational.com Artcorner.international@gmail.com Ik ben Audrey van Cann-Drenthen woonachtig in het Limburgse Herkenbosch. Autodidact kunstschilder, geboren op 30 september 1971 in Roermond. Tekenen was al vanaf mijn kindertijd een leuke bezigheid. Met o.a. Oost-Indische inkt en kroontjes pen tekende ik verschillende impressies. Het was voor mij een manier om mij uit te drukken. Eigen handschrift. In beginsel leerde ik de technieken en schilderregels om daarmee de werkelijkheid zo echt mogelijk op het platte vlak over te brengen. Dit komt tot uiting in de kleurencombinaties, vlak verdeling, compositie en een focuspunt. Uiteindelijk heb ik dit achter mij gelaten en ben de weg ingeslagen om te abstraheren en mij over te geven aan abstractie. Audrey van Cann-Drenthen 06-12697231 Hamstraat 33