TUI

19 TUI

 

TUI reisbureau is altijd een bekende winkel geweest in het Kloosterwandkwartier. Per oktober 2015 is de naam van het reisbureau veranderd van ARKE naar TUI. Een nieuwe naam maar met de ervaring en service, als vanouds, van ons ervaren team. TUI verkoopt reizen van de meeste Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Boekt u tijdens de Cultuurnacht dan nemen wij de administratiekosten voor onze rekening. Onder het genot van een hapje en drankje exposeert hobbyfotografe Tinie Mooren haar prachtige foto’s en ze is zelf aanwezig om uitleg te geven.

Tinie Mooren, geboren 1955 te Asselt.

M’n interesse in foto’s is op jonge leeftijd begonnen met twee foto’s: een van m’n oma en een m’n opa. Beiden heb ik nooit gekend, maar met de liefde hoe mijn moeder over hun sprak werden ze door de foto’s bijna tastbaar..  Toen begon de fascinatie…

Kom langs, wij hebben een leuke prijsvraag: raad de bestemming en maak kans op een reischeque! Voor de kinderen die onze kleurplaat op z’n mooist gekleurd inleveren hebben wij ook mooie prijzen! Wij kijken uit naar uw bezoek bij TUI op de Kloosterwandstraat 217 in Roermond.

Tot ziens, Mandy, Francoise, Jeanne en Cynthia. Kloosterwandstraat 217